May's nestje 2007

Op 24-07-'07 is May bevallen van 5 hele schattige kittens! Zowel 3 solids (non-pointeds), als 2 point; zie de links pagina voor meer info over de solids! De vader van de kittens is Kenzo.
Klik op de onderstaande (week)buttons om te zien hoe de kittens opgroeiden.


In volgorde van geboren worden hadden we de volgende kittens:

 • 1 solid blue/cream (echte) bicolor poesje

 • Ashima Jaya = grenzeloos/loze overwinning - Ashima is een echte tortie; Aanhankelijk, doch kranig en pittig, ze stond haar mannetje tussen de 4 jongens in haar nest en heeft een lekker bol kopje om op te vreten! :-) Ashima is gezellig bij haar mama en bij ons blijven wonen en is Martijn's privé stalkster geworden, waar hij gaat en staat is zij en ze ligt als een hondje aan zijn voeten als hij ergens zit. Meer t.z.t. op haar eigen profiel hier op de site!

 • 1 point seal lynx mitted katertje

 • Hari = (o.a.) goud; leeuw; andere naam voor Vishnu. - Je hoefde onze grootste knul uit dit nestje, - die met 7 weken al bijna een kilo woog - , maar aan te kijken en hij spinde al! Hij was tot week 5 echt een mama’s kindje, maar heeft daarna ontdekt hoe leuk mensen kunnen zijn en werd hier dan ook graag door ons aangehaald en vertelde je dan hele verhalen! Hari geniet samen met Zoë van alle aandacht die hij van Jiske, Peter en hun kids krijgt.

 • 1 solid black lynx mitted (met bles) katertje

 • Dama = zelfbeheersing, geduld, onthechting; beteugeling, onderwerping. – Dama had wellicht het meest vertederende kopje van het hele stel, vanaf het begin had hij onze harten gestolen. Hij was geduldig, wachtte netjes op zijn beurt om opgepakt te worden, miauwde bijna geluidloos en was gewoon te schattig voor woorden. Hij was net zo zachtaardig en teder als zijn broertje Bandhu (maar wel een beetje ondeugend! ;-) en die twee lagen of waren dan ook vrijwel altijd samen te vinden en hoorden wat ons betreft echt bij elkaar! Daarom zijn ze ook samen verhuisd naar het warme nest van Aly & Henk, alwaar ze de best mogelijke zorg en de meest liefdevolle aandacht ontvangen die een stel katers zich maar wensen kunnen.

 • 1 point seal lynx mitted katertje

 • Bandhu = vriend, bloedverwant, beschermer. – Dama’s vriendje kon je vanaf dag 1 oppakken en net zo lang in je hand(en) vasthouden als je wilde, zonder dat hij een kick gaf en hij bleef verder ook tijdens zijn hele verblijf hier ons meest makkelijke mannetje. Net als zijn broer (Dama) was zijn kopje echt vertederend lief en (is) zijn karakter idem dito! Zijn (af)tekening is ook zeer bijzonder en geen standaard mackerel dus. Deze wijze kater woont samen met zijn baldadige broer Dama bij Aly & Henk in Capelle.

 • 1 solid black mitted (met bles) katertje

 • Chandra Nikan = Maan mijn Vriend – Nikan gaat ons Zonnetje uit Sufi’s nestje gezelschap houden en is met zijn spontaniteit en verkenningslust echt een lust voor het oog en het hart! Echt een haantje de voorste! Nika heeft in zijn neef Surya een grote hem vakkundig verzorgende vriend en speelkameraad gevonden en woont samen met hem en Albert & Riet in Teteringen.

  De ouders:
   
   
  Terug