Nimrah
 

Naam: Nimrah van Amraynald
Betekenis: 'Puur' in het Perzisch
Bijnamen: Nimmie, Grote Beer, Koekjesmonster, Tankje
Type en kleur: Blue colorpoint kater
Geboorteplaats: Delfzijl (Cattery Amraynald)
Geboortedatum: 16 juni 2003
Status: Gecastreerd
Gewicht: 5,8 kg (op 2 maart 2008)
Levensmotto: ‘Een schonere kattenbak begint bij jezelf’
Favoriete bezigheden: Dreutelen, kattenbakken inspecteren en de hele dag achter je aan lopen en dan met zijn mooie onschuldige blauwe kijkers om aandacht vragen.
Favoriete plaats in huis: Nimrah is gewoon een echte Ragdoll die je de hele dag achter je kont aan loopt! Pas op met achteruit lopen, want Nimrah ligt geheid achter je! ;-) Hij is ook erg fan van kattenbakken, die na gebruik zorgvuldig van alle kanten ‘bespaaid’ en ‘begraven’ worden, als je toch bezig bent moet je het immers wel grondig doen!
Favoriete nummer: ‘I will follow you wherever you may go…’ (Sisteract, sort of ;-)
Meer over Nimrah: Nimrah zat oorspronkelijk niet in de planning. Toen we echter een foto van hem zagen bij zijn herplaatsadvertentie, waren we allebei meteen verkocht. Nimrah is vanaf zijn komst hier altijd een voorbeeldige kater geweest. Hij heeft een erg vriendelijk, rustig karakter en kon met iedereen in de groep goed overweg. Hoewel je het misschien niet zou verwachten had deze grote beer het beschaafdste miauwtje van alle katten hier. Het is een prachtige kater, zijn mooie donkergrijze pootjes en hoofd lijken wel van Egyptisch zijde of satijn en met zijn helder blauwe ogen vormt dit een schitterend contrast.
Herplaatsingsinfo: Helaas hebben we wegens gebrek aan tijd, aandacht e.a. middelen en omdat wij onze katten stuk voor stuk het beste toewensen wat mogelijk is, besloten onze lieve Nimrah te herplaatsen. Zijn zogeheten gouden mandje staat in Capelle a/d IJssel, waar Monica & haar zoons hem alle aandacht en liefde geven die hij verdient en waar hij naar hartelust kan ravotten met hun eveneens blue point Ragdoll castraat kater Smirnoff.
 
Terug