Meshha
 

Naam: Bozidara's Meshha of Sundari
Betekenis: Sanskriet voor; 'Ram' ((haar) sterrenbeeld) of 'wollig wezentje'
Bijnamen: Smurf, Blauwe (Druif)
Type en kleur: Blue Solid (non pointed)
Testen: PKD vrij, CIN, HCM, FeLV en FIV negatief
(getest op 23-03-2007)
Bloedgroep: A
Geboorteplaats: Sas van Gent (Cattery Bozidara)
Geboortedatum: 13 april 2006
Status: Gecastreerd
Gewicht: 4,6 kg (op 7 september 2008)
Levensmotto: 'Als ik maar aandacht krijg vind ik alles best!'
Favoriete bezigheden: Zich compleet overgeven aan iedereen die maar in haar buurt komt. Je hoeft zelfs maar een kat in de buurt van Meshha te aaien, of ze begint al te spinnen, letterlijk als je haar aankijkt dus al!
Favoriete plaats in huis: Ze is overal te vinden, zolang ze (er) maar aandacht krijgt, maar haar favoriete plekken zijn toch wel de bank, de krabpaal en de (buiten)rennen vooralsnog.
Favoriete nummer: 'Let's get loud!'
Meer over Meshha: Meshha is echt de overduidelijke favoriet van vrijwel iedereen die langskomt, zelfs van mensen die helemaal niet om katten geven. Ze komt meteen naar je toe en geef je haar niet gelijk alle aandacht dan werpt ze zich vrij letterlijk op je (schoot), of tegen je aan en begint heel hard te ronken met haar motortje! Krijgt ze dan nog niet voldoende aandacht dan kan ze minstens net zo hard mekkeren als Nishka, wie ze qua vocaalheid rivaliseert. Ook steekt ze iedere (ras)kat hier in huis naar de kroon qua 'Ragdollerigheid'; ze ligt echt altijd zo slap als een lappenpop en haar tweede naam is complete overgave! Daarnaast is ze zo zacht dat je zou denken dat er stiekem ergens een Chinchilla in haar lijn is ingekruisd! ;-)
 
Terug