Sufi
 

Naam: Van Zeewolde Sufi
Betekenis: 'Puur' en 'man van wol' in het Arabisch
Bijnamen: Soef, Snoepie, Elfje, Mini-Mieuw
Type en kleur: Blue cream torbie (tortie tabby) point mitted (splitface)
Testen: PKD vrij, CIN, HCM, FeLV en FIV negatief
(getest op 07-12-2006)
Bloedgroep: A
Geboorteplaats: Zeewolde (Cattery van Zeewolde/A Cat Called)
Geboortedatum: 21 juni 2005
Status: Gecastreerd
Gewicht: 4,4 kg (op 2 maart 2008)
Levensmotto: Im the baby, got to love me!
Favoriete bezigheden: Als het enigszins kan komt Sufi graag bij je op schoot liggen, zo vaak dat je het soms niet eens meer merkt en ze al ligt te spinnen voor je er op bedacht bent. Verder is ze meestal onafscheidelijk van haar grote zus May Sun en wordt ze graag door haar vertroeteld en afgelebberd. Sufi vind het ook heerlijk om met de andere katten te slapen, knuffelen en kroelen, als ze geluk hebben krijgen ze zelfs nog een likje terug van haar als bedankje voor de aandacht! ;-)
Favoriete plaats in huis: Op alle plaatsen waar gezelligheid en genegenheid is te vinden, is de kans groot dat je Sufi ook treft.
Favoriete nummer: 'Isn't she lovely?!'
Meer over Sufi: Sufi was onze enige echte knuffelpoes tot Meshha kwam, waar ze nu enigszins oneerlijke 'schootconcurrentie' van krijgt. Waarschijnlijk heeft zij het liefste karakter van al onze katten. Zelden zal ze blazen naar andere katten en zelden zullen andere katten blazen naar haar. Iedereen is dol op dit 'Elfje' en iedereen (mensen incluis) vind het heerlijk haar te vertroetelen.
 
Terug